Beaute Pacifique og Weleda produkter

Jeg har pænt store problemer med min hud, og det har jeg vel i virkeligheden altid haft. Den er ofte tør og sprækket visse steder, jeg har knopper og jeg ved snart ikke hvad. Jeg har prøvet en mængde hudpleje produkter, men det har aldrig rigtig været den store succes. men så skete der hverken værre eller bedre end, at jeg fik anbefalet nogle såkaldte Beaute Pacifique og Weleda produkter.

Beaute Pacifique ligger lidt i den dyre ende, men det er bestemt det værd. Man kan virkelig mærke det virke, hvad enten der er tale om almindelig aldring af huden, strækmærker, diverse sol skader eller hvad det nu er. Det er super høj kvalitet og det virker bare. Kan varmt anbefales.

Når det kommer til Weleda produkter, er prisen en anden, altså på den god måde. Det er et produkt som alle har råd til, samtidig med at det faktisk også virker ganske godt. Det er i virkeligheden lidt svært at sammenligne de to, for selv om er beregnet til nogenlunde samme formål, virker de vidt forskelligt, uden at man egentlig kan tale om at den ene eller den anden er af bedre eller ringere kvalitet.

Så de såkaldte Beaute Pacifique og Weleda produkter kan altså begge varmt anbefales, men jeg kan naturligvis ikke tage ansvar for hvad der virker bedst for dig. Vi er jo alle forskellige, men forskellige problemer og behov.