Hjælp til intimpleje

Hej alle er der nogle der kender en god side hvor man kan købe intimplejeprodukter til kvinder, da jeg finder det lidt akavet at skulle stå i kassen ved Matas og købe det, derudover må produkterne gerne være fri efor parbener, og kunstige giftstoffer som jeg er lider en kronisk frygt for.

Gode råd

Intimpleje er noget af det vigtigste for os kvinder da, det er vigtigt at vi føler os tilpas og rene og undgår hud irritationer da det kan få os til at føle os utilpas og usikre i vores dagligdag. Jeg kan dog godt give nogle gode råd om hvad man ikke der kan forårsage hud irritationer der jeg netop havde problemer med kløen og irritation i de intime steder, og det var ganske enkelt fordi jeg brugte almindelig sæbe hver dag når jeg var i bad til at vaske mig de intime steder. Derfor gik jeg til lægen efter længere tid kløen, og min kære læge fortalte mig ganske enkelt at jeg skulle holde op med at bruge almindelig sæbe, og anbefalede at holde mig til specifikt intimpleje produkter og gerne de økologiske produkter da de ikke indeholder farlige giftstoffer som kan være ekstra farligt når man bruger intimpleje produkter. Derudover kan man sikre sig at undgå kløen og irritationer ved at gå i tøj der ikke er ultra stramt, i hvert fald ikke gøre det hver dag. Ellers for at vende tilbage til mit oprindelige spørgsmål må i godt hjælpe mig med at finde en god forhandler over nettet til at købe intimpleje produkter ellers kan i give nogle god råd til prævention af hud irritation og kløen der hvor det gør mest nas.