Hudpleje og ultralydsscanning hos Beauté Pacifique

I min daglige skønhedsrutine er hudpleje det, som jeg vægter allerhøjest. For mig er det nemlig ligegyldigt, hvor flot make-uppen er lagt, hvis ikke man har en ren og lækker hud. Derfor elsker jeg selvfølgelig også at eksperimentere med nye hudplejeprodukter, for man ved jo aldrig, hvornår man falder over et helt fantastisk produkt, som man ikke før kendte til.

Sådan en oplevelse havde jeg her i weekenden, da jeg besøgte Beauté Pacifique-butikken i Hadsund med min veninde Karoline. Ligesom mig er hun typen, der elsker alt, hvad der har med skønhed og hudpleje at gøre, og da ingen af os havde andre planer, besluttede vi os selvfølgelig for at tage på sådan en lille hudplejeudflugt sammen.

Grunden til, at vi valgte Beauté Pacifique-butikken er, at de i lørdags foretog ultralydsscanninger af huden i deres butik. Det lød jo spændende, så det skulle vi selvfølgelig prøve!
Jeg kendte faktisk ikke Beauté Pacifique i forvejen, men hvis man har mulighed for det, vil jeg anbefale alle at tage et smut forbi deres butik til sådan en scanning. Man forstår pludselig meget bedre, hvorfor det er så vigtigt med hudpleje, for det er jo helt vildt, hvad der faktisk findes i huden af skidt, solskader osv.! Et eller andet sted var det endda en smule ulækkert at se, men hvis ikke man er klar over problemet, kan man jo heller ikke gøre noget ved det, så jeg er rigtig glad for, at vi havnede i Beauté Pacifique.

Efter scanningen fik vi også kigget os omkring i butikken og snuset lidt til nogle af varerne. Jeg endte faktisk med en hel masse lækre hudplejeprodukter, som jeg allerede har gjort til en del af min daglige rutine, og jeg vil helt sikkert også blive ved med at bruge Beauté Pacifique fremover.

Hvad er dine foretrukne hudplejeprodukter?