Nygart kan hjælpe dig med rynker!

Jeg kiggede mig hver morgen i spejlet og tænkte ”åh nej, nu skal jeg igen ud på gaden, hvor folk kan se mine rynker”.

Denne tanke havde jeg hver eneste dag i mange år, som var meget ubehageligt. Jeg følte mig ikke, som mig selv og jeg kunne også fornemme, at jeg med tiden glemte mig selv. Jeg blev en hel anden person, blot på grund af rynkerne. Vi kvinder går meget op i vores udseende og det kan derfor betyde mere end man tror. Jeg havde slet ikke troet, at jeg var den person, som ville tage det tungt, når jeg blev ældre. Men tiderne ændrer sig og jeg kunne mærke at jeg gemte mig. Jeg turde pludselig ikke stå og kommunikere med mine medarbejdere på arbejdspladsen, da jeg følte, at de udelukkende kiggede på mine rynker. Ens tanker kan gøre meget ved en og man kan derfor gøre problemet endnu værre end det egentlig er. Men en ting er sikkert! Man skal aldrig gå på kompromis med sit udseende, hvis man hver dag går og er ked af det eller pinlig. Det er livet for kort til og man skal derfor gøre noget ved det i en fart.
Jeg blev pludselig meget træt af min usikkerhed og ringede straks til Nygart, da jeg havde hørt så meget godt om denne klinik. Allerede da jeg ringede fik jeg en god service, som gjorde mig meget afslappet. Jeg fik ligeledes hurtigt en tid til botox, som jeg slet ikke havde forventet, da der ofte er en lang ventetid. Jeg var meget nervøs dagen derpå, men Nygart gjorde det simpelthen så behageligt og nervøsiteten forsvandt derfor hurtigt. Jeg har aldrig fået en bedre behandling og jeg er i dag meget glad for, at jeg valgte at få botox. Jeg går nu glædeligt på gaden og kan åbne mig igen.

Man skal derfor altid gøre noget ved sit udseende, hvis man skammer sig over noget. Det kan betale sig på længere sigt!