Jeg er så træt af min tilbagevendende akne, det er helt vildt

Jeg har haft akne, lige siden jeg kom i teenagealderen og helt indtil nu, jeg er 23. Og det er virkelig noget , der går mig på.

Jeg arbejder som personal shopper i et stort stormagasin i København, og det er bare fuldstændig umuligt for mig at tage på arbejde de dage, hvor det er rigtig slemt. Mange, der kender mig, vil slet ikke tro, at jeg har akne. Men det er fordi, at det, jeg har, er en slags momental akne, det vil sige, at nogle gange får jeg helt vilde udbrud, mens jeg andre gange kan gå op til et halvt år uden nogen bumser overhovedet.

Men når denne her akne så kommer, så er det virkelig slemt. Jeg melder mig syg fra arbejde i op til en hel uge ad gangen. Jeg ved godt, det lyder totalt hysterisk, men jeg kan bare ikke gå uden for en dør.

Mine bumser bliver så store, at min ansigt nærmest bliver helt fordrejet. Min hage kan blive helt skæv af bumser, eller mine øjenbryn kan blive helt hævet (det er de steder jeg får dem mest). Jeg har snakket med en hudlæge om det, problemet er bare, at når jeg så endelig får en tid hos lægen, så er det inde i en god periode. Så nu går jeg til privaten og ser, om de kan hjælpe mig med min akne. Jeg vil ikke være hysterisk, men det bliver jeg s** af alle de bumser….