En sund frokost skaber bedre forudsætninger

Morgenmaden bliver som regel omtalt som det vigtigste måltid, hvilket man heller ikke må undervurdere. Det er dog også vigtigt at pointere, at en god og sund frokost også er utrolig vigtig. Skal man yde sit bedste i skolen eller på arbejdet, er det vigtigt at man får noget mad. Det giver altså de bedste vilkår for ens krop og hjerne med en god omgang mad midt på dagen. Her er det specielt anbefalelsesværdigt at man sørger for en optimal sund frokost, som giver de bedste vilkår for en selv. Det er ikke altid, at de forskellige frokostordninger har sundhed for øje, hvilket ikke nødvendigvis er det bedste løsning, når man skal have en frokostordning. Derfor findes der også en løsning som har en sundfrokost i øje. Det er nemlig muligt at bestille en frokostordning, der er lavet i samarbejde med en diætist, som lever op til fødevarestyrelsens ti kostråd. Det vil sige et større fokus på grøntsager, fibre og reduceret fedtindhold, fremfor unødige mængder olie og fede sovser. Hvis man vil have mere end blot en sund frokost, er der også mulighed for at bestille frugtordning eller eksempelvis vaniljeskyr og mysli. Det fungerer fint som en substitution for en typisk kagedag eller andre usunde snacks.

Hos frokost.dk tilbyder de en god sund frokost, med deres initiativ der hedder firmasund. Her kan virksomheder vælge mellem flere forskellige køkkener, som kan levere en buffetordning, hvor folk får en fornuftig og sund frokost, der bidrager til, at de hver især kan yde deres optimale. Ordningen fungerer præcis som man kan forvente og forestille sig af en typisk frokostordning, der er kun ændret på ingredienser og mad, således at man får en sund frokost hver dag. Skulle man gå hen og blive træt af sin ordning, er der altid mulighed for at skifte køkken, således at man kan få en sund frokost, lavet af et nyt køkken og muligvis med nye slags retter. Alle køkkener er naturligvis af en høj kvalitet, så man skal ikke være nervøs for at prøve noget nyt. Som noget ekstra smart er der også tilknyttet en app, så man kan se dagens menu på den, og melde sig på eller fra, vurdere maden og generelt få et overblik over dagens frokost. Hvilket specielt er smart, hvis man har mange dage væk fra kontoret.
Savner man en sund frokost i sin hverdag, kan man altid kontakte frokost.dk, få et uforpligtende tilbud og derefter forholde sig til, om hvorvidt at det er noget for ens virksomhed.