Gå en grønne fremtid i møde med German Pellets fra Absolut Træpiller

træpiller - german pellets

Som en del af den store klimadebat, er vores eget energiforbrug kommet på banen i søgen efter, at nedsætte CO2 niveauet. Derfor er flere gået i tænkeboks for at komme frem til løsninger, vi hver især kan implementere i vores privatliv. Der gælder blandt andet at tage cyklen eller offentligt transport fremfor bilen, undgå at sætte elektroniske apparater på standby funktion og ikke mindst mindske forbruget af kød.

Som noget nyt, er det blevet gjort klart, at danskernes opvarmningsprodukter også har en større effekt på miljøet. Konsekventligt er flere husejere begyndt at udskifte deres oliefyr med varmepumper og pillefyr. Specielt pillefyret er blevet et populært alternativ til opvarmning.

Lav askeudvikling og CO2 udledning

Pillefyr anvender træpiller, som består af tætsammenpresset savsmuld. Til forskel fra brændeovne, som kører på træ, består træpiller udelukkende af træ, hvilket bidrager til en lav askeudvikling og dermed ingen CO2 udledning.

Hos Absolut Træpiller er de eksperter inden for træpilleindustrien. Med træpiller af højeste europæiske produkt og produktions certificeringer, er alle kunder sikret den bedste kvalitet. En fordel ved produktets lave askeudvikling er den positive effekt på fyringsøkonomi. Udover en lav askeudvikling har træpiller også en meget høj brændværdi, som resultat af at være produceret udelukkende af rent træ.

German Pellets – Mærk forskellen

Der er mange forskellige træpillermærker at vælge imellem. Dog er German Pellets blevet vurderet som et af de bedste mærker inden for træpiller. German Pellets er udelukkende produceret i Tyskland, hvor det følger landets strenge og høje krav med hensyn til proces og kvalitet.

Derfor kan alle kunder være sikker på en solid og jævn kvalitet, når de fyrer med German Pellets træpiller.

Trods en højere pris, kan brugen af German Pellets ses som en investering, da gode og stabile træpiller fører til en forudsigelig varmekilde, som kan lede til større besparelser på bundlinjen.