Vil du helst undgå voksbehandlinger?

Vil du også helst slippe for de mange barberinger, da du finder det tidskrævende? Vil du dog ikke have uønsket hår og leder derfor efter en god metode? Så er du kommet til de rigtige sted! Der er nemlig en permanent løsning!

Vil du helst undgå voksbehandlinger?

Er du efterhånden blevet træt af de månedlige voksbehandlinger? Synes du hårene kommer hurtigt tilbage og føler faktisk at der er kommet flere af den grund? Så er du langt fra den eneste! De fleste kvinder finder det først som en god idé, men vil senere hen blive tilfreds. Man tænker nemlig ikke over konsekvenserne. Områderne vil dog blive udvidet, da de normale hår vil blive hevet med. De bliver automatisk mørke og hårde med tiden og så har man pludselig et større problem! Man skal derfor helst undgå voksbehandlinger!

Denne hårfjerning virker med garanti!

De fleste kvinder kender ikke til en permanent hårfjerning, som er en skam. Det er nemlig måden at få løst problemet med de uønskede hår, hvis man ikke ønsker at de kommer igen efter kort tid. Denne hårfjerning sker ved laser, som går ned og dræber hver enkel hårsæk. Man vil derfor ikke opleve at få udvidet områderne eller kraftigere hårvækst, da de forsvinder helt på denne måde!